Sita, het coachingstraject dat ik bij jou heb gevolgd heeft me verder gebracht in het formuleren wat ik op professioneel vlak wil en hoe ik dat moet inrichten. Ik was al enige tijd hierover aan het nadenken. Zelf dacht ik, dat daar weinig aan toe te voegen zou zijn door een ander.
Ik was redelijk sceptisch over de mogelijk te behalen successen met een coach. Maar jouw intuÔtie en de dingen die je vanuit jouw eigen (levens-)praktijk inbracht, hebben mij echte inzichten opgeleverd.
Ik vind je ontzettend scherp en vooral aandachtig voor de medemens, vanuit oprechte interesse. En dat werkt. Bedankt! J.R"Ik heb Sita ervaren als een open en oprecht betrokken coach. Met haar achtergrond als actrice kan ze zich zeer goed verplaatsen in andere persoonlijkheden en daarmee verbinden zonder zelf emotioneel betrokken te raken. Met een heldere en open aanpak wist ze mij op een prettige manier te confronteren en mij bewust te maken van mijn mogelijkheden." Jan RoelinkDe gesprekken met jou ervaar ik als prettig en leerzaam. Je kan me op een heel natuurlijke manier over mezelf na laten denken en met mezelf confronteren . Ik ben dan ook al tot verschillende nieuwe inzichten gekomen en denk dat die me zullen helpen om verder te groeien. Groet, P. S."Door je enthousiaste en open houding voelde ik me op m'n gemak bij jou. De gesprekken heb je op een natuurlijke en positieve manier gevoerd. Ik voelde me hierdoor gesterkt.
Door creatieve opdrachten en doortastende vragen werd ik aan het denken gezet. Zo hebben mijn wensen en ideeŽn over mijn huidige loopbaan verder vorm gekregen." Groetjes G de V